Termékek / Motorolaj adalékok / Motor-Life Motor

Motor-Life Motor

Motorkerákpárok és sebességváltók számára kifejlesztett adalék.

Rövid leírás a termékről:

A MOTOR-LIFE a világon a legjobb fémfelületnemesítõ anyag amely már sokszor vizsgázott autó és, motorversenyeken is. A MOTOR-LIFE használható motorok, sebességváltók, differenciálmûvek, és más mechanikai alcsoportok mindennapi üzemeltetéséhez. A MOTOR-LIFE nem tartalmazz teflont (PTFE), sem ólom molekulát, és nincsenek benne vörösréz golyók, illetve semmilyen más szilárd molekulák. Ezért nem merül fel kockázat, az olaj csatornák eltömõdésére és nincs probléma a hõ elvezetéssel.

A termék tulajdonságai:

A MOTOR-LIFE keverve akármilyen motor vagy tengelykapcsolóba való, szintetikus vagy ásványi olajjal közvetlenül hat a fémre a molekulák szintjén.

A MOTOR-LIFE módosítja a súrlódó felületek sajátságait, és határozottan növeli a külso fémréteg tartósságát az itt felmerülõ erõs súrlódástól. A megerõsödött külsõ réteg tartós, a magas hõmérsékleti hatásoknak, valamint mechanikai terheléseknek ellenáll, és csökkenti a súrlódási együtthatót. Tehát a MOTOR-LIFE a fém megnemesítõje, és nem hagyományos adalék az olajhoz. Az olaj a készítmények kizárólag csak szállítják az összetevõket.

Ez a készítmény alkalmas továbbá a száraz indítás megelõzésére. Bebizonyították, hogy a motorok hideg indításkor (amíg az olaj eljut az alkatrészekhez) túlterhelésnek vannak kitéve, mivel egy ideig a motor szinte szárazon jár nincs megfelelõ kenés. A fém megnemesíto MOTOR-LIFE a hideg alkatrészeken megerõsített külsõ réteget hoz létre. A motor indításakor ez a megerõsített külsõ réteg védi az alkatrészeket ebbõl következõen tehát nem jön létre a száraz indítás. Ez hatalmas jelentõséggel bír, mert minden hideg indítás a motornak annyit jelent, mintha 300-400 km-t utaztunk volna vele. A száraz indítás jelensége minden motornál fennáll, amelyikben fém nemesítés nincs. A motorokban, sebességváltókban, és más autóban használt mechanikai alcsoportokban óriási szerep jut a fémnemesítésnek mert rengeteg olyan alkatrész van, ami súrlódik és kezdetben túlterhelt az alacsony hõmérséklet miatt, majd a nagy hõváltozás után is meg kell tartania optimális teljesítményét.

Tartalma: 150ml


Ár: 5 540 Ft
Kérjen ajánlatot erről a termékről!Hasonló termékek
 
 
Rimet-100
Négyütemű benzin és diesel motorokhoz javasoljuk. Re...
4 680 Ft
 
 
Motor Life 3 (0,9kg)
900ml -es (0.9kg) Speciális kenőanyag csapágyakhoz
4 800 Ft
 
 
Motor belsőmosó
Motorolajba kell önteni Gold Eagle 5 Perces
2 190 Ft
 
 
Rimet-Moto
Motorkerékpárok - Robogók - Csónakmotorok... Remetal...
1 980 Ft
 
 
Rimet-M
Minden erősen használt négyütemű benzin és diesel mo...
2 690 Ft
 
 
Motor Life 3 (70ml)
70ml -es Speciális kenőanyag csapágyakhoz
1 470 Ft
 
 
Rimet terméktapas...
Termék tapasztalat
0 Ft
 
 
Motor Life S
Univerzális Super Penetrátor spray
1 800 Ft
 
 
Rimet-Diesel
Használt és új diesel motorokhoz javasoljuk. Remetal...
4 790 Ft
 
 
Motor Life 7 (70ml)
70ml -es Speciális kenőanyag Láncokhoz Motor-Life fo...
1 105 Ft
 
 
Rimet-T
Sebességválókba - Osztóműkbe- Hidakba Remetalizáló -...
2 690 Ft
 
 
Motor Life 6 (0,9kg)
500ml (0,5kg) Speciális féltengelycsukló kenőanyag
4 445 Ft
 
 
Motor Life 3 (0,5kg)
500ml -es (0,5kg) Speciális kenőanyag csapágyakhoz
2 935 Ft
 
 
Rimet-Extra
Minden alig használt vagy új benzin és diesel motoro...
4 590 Ft
 
 
Motor Life kopásc...
Technikai csoda! Kopás és surlódáscsökkentő adalék
7 980 Ft
 
 
Mi is a Rimet ?
Termék ismertető
0 Ft
 
 
Motor Life 6 (0,5kg)
500ml (0,5kg) Speciális féltengelycsukló kenőanyag
2 655 Ft
 
Akciós kategóriák
 
Aktualitás
I'd like to pay this cheque in, please marks pharmacy memory The largest U.S. chemical maker by market value said itwould also consider spinning off the unit, which contributed afifth of the company's total sales last year and makes the paintpigments used in sunscreen and car paint. l-arginine for anxiety In a conversation with a rabbi that was caught on camera, Thomas said Israel should "get the hell out of Palestine" and that Jewish people should "go home" to Poland, Germany, the U.S., and other countries. genericqarx.com She might not find many takers willing to practice all that much. Those who are in the thick of the Chase for the Sprint Cup probably won’t put themselves in any perilous positions until the final laps. apollo pharmacy jobs in hyderabad The pace of the prosecution slowed considerably Wednesday with four pathologists testifying about six autopsies. In all, the results of seven autopsies have been entered into evidence, revealing 23 gunshots. Six of the seven victims were shot from behind and several were shot while lying on the ground. wholesalesupplements.eu 120FPS footage is crisp and clear, and is often presented in a slow-motion state. Apple already has some competition for slow-motion capture in Samsung’s Galaxy S4, which has a similar feature.
 
Partner linkek