Termékek / Motorolaj adalékok / Motor Life kopáscsökkentő

Motor Life kopáscsökkentő

Technikai csoda - Motor-Life - fémnemesítő!

Világszínvonalú technológia, melyet egyaránt alkalmaznak utcai- és versenyautókban, benzin és dízelmotorokban, erőátviteli hajtásláncokban, csapágyakon, egyéb fémfelületeken, ahol az egymáson elmozduló gépalkatrészek súrlódásának csökkentése a cél. Kimondottan a fém-fém érintkezési pontokon, a túlzott igénybevételeknek, szennyeződésnek kitett alkatrészek élettartamát, üzembiztonságát növeli meg a kopás csökkentésével. Ennek az egyedülálló a receptnek köszönhetően az alkatrészek súrlódása olyan nagy mértékben csökkenhet, hogy ezáltal a fémfelület ellenálló képessége akár 300%-kal növekedhet. Többek között csökkenti a hidegindításakor rendkívül magasan igénybe vett alkatrészek kopását, és így meghosszabbítja azok élettartalmát.
A termékben sem teflon, sem más szilárd halmazállapotú anyag nincs, egyfázisú elegy, csak folyadék fázist tartalmaz. Ennek következtében semmiféle kockázata nincs a gépalkatrészek olajjáratai elzáródásának, dugulásának. A Motor - Life csökkenti a súrlódást, molekuláris szinten kapcsolódik a fémmel, ami azt jelenti, hogy a Motor - Life úgy kerül bele a fémbe, mint ahogy egy krém felszívódik a bőr pórusaiba. Ez hihetetlen, de igaz! A termék, egy a világon kivételes folyadék fajtához tartozik, mely rengeteg sajátossággal rendelkezik.
A felhasználási terület igényei szerint többféle formában, és kiszerelésben áll rendelkezésre.

Érdekli a lényeg? Olvassa tovább!

MOTOR - LIFE

A  fém  molekuláris  védelme

A Motor-Life a világon a legjobb fémfelületnemesítő anyag, amely már sokszor vizsgázott autó és, motorversenyeken is. A Motor-Life használható motorok, sebességváltók, differenciálművek, és más mechanikai alcsoportok mindennapi üzemeltetéséhez. A Motor-Life  nem tartalmazz teflont (PTFE), sem ólom molekulát, és nincsenek benne vörösréz golyók, illetve semmilyen más szilárd molekulák. Ezért nem merül fel kockázat, az olaj csatornák eltömődésére és nincs probléma a hő elvezetéssel.
A Motor-Life keverve akármilyen motor vagy tengelykapcsolóba való, szintetikus vagy ásványi olajjal közvetlenül hat a fémre a molekulák szintjén.
A Motor-Life módosítja a súrlódó felületek sajátságait, és határozottan növeli a külső fémréteg tartósságát az itt felmerülő erős súrlódástól. A megerősödött külső réteg tartós, a magas hőmérsékleti hatásoknak, valamint mechanikai terheléseknek ellenáll, és csökkenti a súrlódási együtthatót. Tehát a Motor-Life a fém megnemesítője, és nem hagyományos adalék az olajhoz.  Az olaj a készítmények kizárólag csak szállítják az összetevőket.
Ez a készítmény alkalmas továbbá a száraz indítás megelőzésére. A motorok hideg indításkor (amíg az olaj eljut az alkatrészekhez) túlterhelésnek vannak kitéve, mivel egy ideig a motor szinte szárazon jár nincs megfelelő kenés. A fém megnemesítő Motor-Life a hideg alkatrészeken megerősített külső réteget hoz létre. A motor indításakor ez a megerősített külső réteg védi az alkatrészeket ebből következően tehát nem jön létre a száraz indítás. Ez  hatalmas jelentőséggel bír, mert minden hideg indítás a  motornak annyit jelent, mintha 300-400 km-t utaztunk volna vele. A száraz indítás jelensége minden motornál fennáll, amelyikben fém nemesítés nincs. A motorokban, sebességváltókban, és más autóban használt mechanikai alcsoportokban óriási szerep jut a fémnemesítésnek mert rengeteg olyan alkatrész van, ami súrlódik és kezdetben túlterhelt az alacsony hőmérséklet miatt, majd a nagy hőváltozás után is meg kell tartania optimális teljesítményét.
Egyes autóversenyeken az egyik legnagyobb problémát a turbók ideális hatásfokának a megtartása okozza (a turbó fordulatszáma 100'000ford/perc). A Motor-Life a versenyautókban fellépő extrém terheléseknél is megállja a helyét, használatával a turbó munkája csalhatatlan marad.
A tökéletes hatásokat megszerezhetjük akkor is ha öntünk az üzemanyaghoz  Motor-Life -ot. Az eredmény azonnal észrevehető, a jobb dinamikán, a tökéletesebb csendesebb járáson, a befecskendező munkája jobb, könnyebb, az égés ezáltal tökéletesebb lesz. 
Nagyon jó eredményeket érhetünk el a Motor-Life -ot  alkalmazva más alcsoportokban is, amelyekben magas a hőmérséklet és nagy a súrlódás. Ilyenek például: a sebességváltó, a differenciálmű (vagy differenciálművek), a motorvezérlés, és akár a  klímaberendezés is.
A Motor-Life csökkenti a súrlódást, nagyban növeli az alkatrészek élettartamát, kisebb üzemanyag fogyasztást eredményez, és növeli a motor erejét.

A  Motor-Life dinamika és takarékosság.

Érdemes  ezt tudni:

 • A Motor-Life a benzin és dízel motorokhoz illetve a nagyfeszültségű villany motorokhoz, sebességváltókhoz, áttételekhez ( fogaskerékmeghajtások, tengelykapcsolók) és más mechanizmusokhoz lett fejlesztve, amelyek között a súrlódási jelenség fellép.
 • A Motor-Life a fém képlékenységi sajátságait nem változtatja meg.
 • A Motor-Life a kitűnő sajátságok következtében alkalmas lett az ipar valamint az autó és, motorkerékpársport magas kihívásainak teljesítésére is.
 • A Motor-Life -ot minden motor- és hajtómű olajjal, szintetikus és ásványi olajjal, folyadékokkal, és üzemanyaggal, illetve különböző fajta zsírokkal ( gépolajjal, gépzsírokkal stb. ) keverni lehet. Az olajokat a kezelési utasítás szerint kell ki cserélni.
 • A Motor-Life azonnal hat az alkalmazás után.
 • A Motor-Life -ot ajánljuk: a személygépkocsikhoz, a motorkerékpárokhoz, a repülőgépekhez, a motorcsónakokhoz, az ipari gépekhez és szerszámokhoz, az elektromos áramú motorokhoz,  légkompresszorokhoz, hidraulikus hajtásokhoz, a mechanikai és robbanómotoros hajtásokhoz, hűtőberendezésekhez, valamint klímaberendezésekhez. Az új és öreg, elhasznált  motorokhoz (a kétütemű motorokhoz is) és más mechanizmusokhoz is használni lehet, az elhasználódás fokára nem kell tekintettel lenni.
 • A Motor-Life -ot az olaj betöltőn juttatjuk be a lent megadott arányokban.
 • Ha a Motor-Life használata előtte a sebességváltóba, vagy a motorba más olajadalék  volt alkalmazva, például teflonos,  vagy vörösrezet illetve ólmot tartalmazó adalék, akkor a Motor-Life -ot csak teljes olaj, illetve olajszűrő csere után szabad a motorba önteni.
 • A motor és az olaj hőmérsékletének nincs jelentősége a Motor-Life beöntésekor.
 • A Motor-Life -ot a fékdugattyú gumiharangja alá befecskendezve (amely a dugattyút a víztől és más szennyezéstől óvja) megakadályozhatjuk a dugattyú esetleges beállását és megelőzhetjük a korróziót.
 • A Motor-Life rendkívül eredményes a gázolajhoz öntve! Minden olyan alkatrész és egység védelme illetve kenése megoldott lesz amit a motor olajon keresztül nem kenhetünk pl.: az adagoló, az üzemanyag ellátó rendszer, befecskendezők. 15 000 km-es működés után javasolt mindig beönteni a Motor-Life -ot az üzemanyaghoz. 250ml-t  50l üzemanyaghoz.
 • Különösen ajánljuk a Motor-Life -ot Benzines vagy gázos, üzemanyag befecskendezős gépkocsikhoz. 15 000 km-es működés után javasolt mindig beönteni a Motor-Life -ot a benzinhez. 250ml-t a 50l üzemanyaghoz.
 • A kétütemű motorok esetén  50ml Motor-Life -ot kell 1l olajhoz adni, amit össze kell keverni a benzinnel.
 • A kitűnő hatásokat érhetünk a Motor-Life -ot alkalmazva, a különböző fém megmunkálási folyamatoknál például: a csavarmenetvágásnál - menetfúrásnál, esztergályos munkáknál, marásnál stb.

A Motor-Life bármikor beönthető a motorba, tekintet nélkül az olaj elhasználódottságának mértékére.
Dinamikus, sportos autózásnál javasolt a Motor-Life-ot minden olajcsere esetén alkalmazni.
Mindennapi normál használat mellett  20 000km-renként.
A sebességváltókba, a kiegyenlítőművekbe (differenciálokba) , az áttételekbe alkalmazása  40 000km-renként javasolt.

Az adagolás (átlagosan 50ml 1l olajhoz). Az alább arányok vonatkoznak az európai normákra.

 • benzinmotorokhoz                                                    - 50 ml   1l olajhoz
 • dízelmotorokhoz                                                       - 70 ml   1l olajhoz
 • manuális sebességváltókhoz                                       -  50 ml   1l olajhoz
 • automatikus sebességváltókhoz                                  -  30 ml    1l olajhoz
 • személygépkocsi differenciálokhoz                              - 50 ml   1l olajhoz
 • a szervokormányművekhez                                         -  50 ml   1l olajhoz
 • személygépkocsik klímaberendezéséhez - 50 ml  az egész berendezésre

A  nagyobb adagok beöntése az előírtál nem káros, negatív hatása nincs (az autóversenyeken kifejezetten ajánlatos az előírt adagot megduplázni).

FIGYELEM: A Motor-Life nem olaj. Ha ellenőrizni akarja a termék hitelességét öntsön be egy keveset vízbe. A Motor-Life vízbe öntve elsüllyed mert a fajsúlya nagyobb a víz fajsúlyánál. Viszont minden más olaj fennmarad a víz felszínén.
Tartalom: 250ml

Ár: 7 980 Ft
Kérjen ajánlatot erről a termékről!Hasonló termékek
 
 
Motor belsőmosó
Motorolajba kell önteni Gold Eagle 5 Perces
2 190 Ft
 
 
Motor Life 3 (70ml)
70ml -es Speciális kenőanyag csapágyakhoz
1 470 Ft
 
 
Rimet-Diesel
Használt és új diesel motorokhoz javasoljuk. Remetal...
4 790 Ft
 
 
Rimet-Extra
Minden alig használt vagy új benzin és diesel motoro...
4 590 Ft
 
 
Motor Life 3 (0,9kg)
900ml -es (0.9kg) Speciális kenőanyag csapágyakhoz
4 800 Ft
 
 
Motor Life 6 (0,5kg)
500ml (0,5kg) Speciális féltengelycsukló kenőanyag
2 655 Ft
 
 
Motor Life S
Univerzális Super Penetrátor spray
1 800 Ft
 
 
Motor Life 7 (70ml)
70ml -es Speciális kenőanyag Láncokhoz Motor-Life fo...
1 105 Ft
 
 
Rimet-Moto
Motorkerékpárok - Robogók - Csónakmotorok... Remetal...
1 980 Ft
 
 
Rimet terméktapas...
Termék tapasztalat
0 Ft
 
 
Rimet-100
Négyütemű benzin és diesel motorokhoz javasoljuk. Re...
4 680 Ft
 
 
Rimet-M
Minden erősen használt négyütemű benzin és diesel mo...
2 690 Ft
 
 
Motor-Life Motor
Motorkerékpárokhoz - Sebességváltókhoz súrlódáscsökk...
5 540 Ft
 
 
Motor Life 3 (0,5kg)
500ml -es (0,5kg) Speciális kenőanyag csapágyakhoz
2 935 Ft
 
 
Rimet-T
Sebességválókba - Osztóműkbe- Hidakba Remetalizáló -...
2 690 Ft
 
 
Motor Life 6 (0,9kg)
500ml (0,5kg) Speciális féltengelycsukló kenőanyag
4 445 Ft
 
 
Mi is a Rimet ?
Termék ismertető
0 Ft
 
Akciós kategóriák
 
Aktualitás
An envelope is cialis over the counter Several Republicans who are potential 2016 presidentialrivals to Ryan back the shutdown threat, including Texas SenatorTed Cruz, Florida Senator Marco Rubio and Kentucky Senator RandPaul. But other Republicans view the strategy as reckless andsay it's bound to fail. arginmax for women Thousands of breast cancer patients could be spared agonising waits to find out whether they need follow-up surgery thanks to a new test that can detect whether a cancer has spread during the initial operation to remove a tumour. junisse A human rights group has accused Sri Lanka's government of failing to make real progress in punishing those responsible for the execution-style slaying of 17 workers for a French aid agency seven years ago, despite repeated international calls for action. kamagra chewable review The company said in July 2011 it would take out $1.5billion in quarterly costs, then backtracked a year later topursue higher mortgage revenue. The bank has since renewed theeffort as home borrowing waned, announcing at least two roundsof job cuts totaling more than 4,800 workers. Another 500 cutswere also announced, according to a presentation today. seroquel 150 mg bipolar In a 15-minute video released over the weekend, Abubakar Shekau denied his group's involvement in the July 6 boarding school attack in Yobe, saying, "Our religion does not permit us to touch small children and women."
 
Partner linkek